Пропускане към основното съдържание

Сатанисти ли управляват Америка?

Обществена тайна е, че всички американски президенти, висши държавни чиновници, едрият бизнес и финансов елит, са все членове на американски тайни общества, които имат много различен мироглед и цели от тези, които демонстрират играейки ролята на смирени християни в преобладаващо протестантските деноминации там.

Америка е своеобразен световен феномен в насилието над деца.

800 000 деца изчезват годишно и това е една от американските теми табу. Агенти на ФБР, служители на полицията, разследващи журналисти, които не са членове на тези тайни общества и са правили опити за разследвания, бързо са оставали без работа, или направо без живота си.

Всеки, който отива за първи път в Америка, остава шокиран от таблата със снимки на стотици изчезнали деца, които са навсякъде. Една различна, кошмарна реалност, без аналог другаде по света.

Какво имам предвид?

Деца умират всеки ден в Сирия, Йемен (и другаде), от война, болести, недохранване и болести. Какво обаче се случва в най-богатата страна на планетата, за да има такъв огромен по мащаби проблем, какъвто в друга точка на света биха квалифицирали като геноцид?

Семейство Клинтън, които са тясно свързани с фамилия Рокфелер. Често са в центъра на вниманието, поради естеството на ролите, които са им отредени в театъра наречен - американска демокрация.

Достатъчно е да потърсите информация с ключовите думи - "власт, смърт, семейство Клинтън" и ще откриете огромна информация в мрежата на много езици, за безброй убийства, "нещастни случаи", корупция, изнудване, лобиране за криминални интереси. Последната обаче е толкова шокираща, че дори президента Тръмп, наложи информационно затъмнение, макар винаги да е използвал всяка предоставена възможност да стреля по тях, по всеки възможен повод.

Въпреки информационното затъмнение в мрежата изтекоха коментари на очевидци и дори видео материал, който се появява тук и там, но бързо се сваля. Затова ѝ няма да го прилагам тук. За да не изтрият направо целия блог и само ще цитирам един от очевидците, който говори за хиляди деца, които са освободени в Ню Йорк и други щати. След активните решителни действия на правозащитници, а не на службите за сигурност. Коментира се, че вероятно висши генерали от Пентагона. Стоят зад тези правозащитници, за да не бъдат ликвидирани от службите за сигурност, които най-вероятно активно са прикривали, или дори са участвали в тази мръсна история.

Близо 100 000 деца и трупове бяха открити в подземен тунел, свързващ сградата на "Фондация Клинтън“ с пристанището в Ню Йорк. Децата са били ужасно малтретирани, а гледката е била потресаваща. За да не стават нюйоркчани свидетели на американския "Освиенцим", "Аушвиц" и "Бухенвалд". Президента Тръмп е наредил децата и труповете да се натоварят на специализирания медицински кораб „Комфорт“. Но тъй като децата са хиляди е изпратен и втори медицински кораб.

Очевидеца говори за подредени тела в тунела, които вероятно са щели да бъдат натоварени на някой кораб в пристанището и изхвърлени далеч в открити води за да не остават доказателства. Вероятно са били съхранявани там, защото масово били нахапани от плъхове. Вероятно някой от децата са били полуживи, когато са захвърлени там и плъховете са се хранили с тях. След намесата, медиците са коментирали, че ще загубят от 4 до 6% от жертвите, които са останали живи, защото са твърде слаби.
Има данни за ужасяващи изтезания и сексуално насилие. Всички деца са недохранени. Много от тях се нуждаят от респиратори. Служителите, които са били в тунелите, са силно травмирани. Давали им торбички за повръщане преди да влязат.
Има данни, че децата са били използвани за производството на "Адренохром", който "елита" ползва, като "еликсир на живота", но това по-скоро е най-скъпия наркотик, който може да се набави само в определени места, където простосмъртни не се допускат. Под "елит" да се разбира - не само политически и финансов, а ѝ голяма част от шоу бизнеса, и холивудските звезди дори.
"Адренохром" се синтезирал от кръвта на изтезавани деца, която била богата на адреналин.

Коментира се за вече 160 000 души със запечатано обвинение в различни федерални съдилища. В Калифорния 35 000 деца са били освободени и прехвърлени на друг медицински кораб, разположен в пристанището на Лос Анджелис. Има освободени деца във Флорида и дори в самия Вашингтон.
Започваме да разбираме, къде изчезват повече от 800 000 деца всяка година, за да покриват нуждите на сатанисткия елит, който ни управлява и който вярва, че всичко е позволено и е над закона - казва потресения очевидец.

Припомням, че съвсем наскоро, семейство Клинтън, отново бяха осветени в така наречения - "остров на оргиите", където под формата на частен клуб, тъй наречения "елит", съвсем необезпокоявано, години наред е "общувал" с огромен брой деца. Злите езици твърдят, че поне двама български държавници, също са били частни гости там.

За съжаление федералното разследване блокира с изненадващото самоубийство на Джефри Епщайн - официалният собственик. Тогава злите езици намесиха в това и президента Тръмп, като извадиха тяхна обща снимка.
На тази снимка обаче Тръмп не е на острова, а е правена на парти на което се е снимал с още много хора. За разлика от следващата снимка на принц Андрю например, която е правена на самия остров и на която е с едно от момичетата за което разследването установи, че цели 10 години е била от любимките на Епщайн.
През 2017 година почина Дейвид Рокфелер, който беше нещо като лидер на тези, които условно наричам "модерни американски сатанисти". Докато Дьорд Шорош (Джордж Сорос) е нещо като техен официален говорител. То Рокфелер беше техният огромен политически гръб, който обичаше да стои в сянка и да играе ролята на филантроп.

Макар голямото его на Сорос, да го караше да казва, че Барак Обама и Хилъри Клинтън (като държавен секретар) са лично негови назначения. Истината е, че отзад винаги е бил Рокфелер. Бил Клинтън е от тази фамилия, а жена му Хилъри Клинтън оглавяваше "Фондация Рокфелер".

След като загубиха първия рунд срещу група генерали от Пентагона, които подкрепиха Тръмп и така Хилъри Клинтън не можа да стане поредният им президент. Смъртта на Рокфелер им нанесе втори жесток удар. Сорос се опита да отвърне на няколко пъти на ударите, но се провали. Това принуди тези, които условно наричам "модерни американски сатанисти", да извадят напред ново лице със съвсем различно амплоа и нова стратегия.

Новото им лице е Бил Гейтс. Човека, който получи най-големия съпорт в световната история, за да стане монополист в сектор, който буквално контролира живота на всички. Добър избор, защото Гейтс също има грижливо изграден имидж на филантроп и за момента отлично се справя като техен говорител.

Изкуствено създадената криза с covid-19 го превърна в световен "мениджър", който дава указания на Световната здравна организация, дърпа ушите на непослушното шведско правителство, което отказа да въведе "извънредно положение" и опонира на президента Тръмп по почти всеки въпрос. Ако вече сте направили логична асоциация със Сорос, то тя е съвсем на място.

Като член на тези, които условно наричам "модерни американски сатанисти". Бил Гейтс също е свързан с Епщайн и по темата има огромен брой публикации. Ще цитирам само една.

https://www.thedailybeast.com/bill-gates-praised-pedophile-jeffrey-epstein-kind-of-intriguing

По темата за Бил Гейтс и конспирацията Covid-19 съм писал в предишен материал и не искам да се повтарям.

Само ще добавя, че няма как да забравя факта, какви добри дългогодишни контакти с България има семейство Клинтън, които са ключовият американски фактор от страна на демократите в български политически партии, като СДС и ГЕРБ, а един бивш български президент дори е координатор на "Фондация Клинтън" за Европа.

Без да правя внушения ще добавя, че всеки ден само в София изчезват средно по 5 деца, като средно две от тях не се откриват. Тревожна статистика за която се мълчи.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да се предпазим от коронавируса.

Лечението на смъртоносния коронавирус всъщност е много евтино, за ужас на американските фармацевтични компании, които се готвят да реализират милиарди долари само от продажбата на ваксини. Разбира се те ще реализират тези огромни продажби, защото добре управляваната паника им го гарантира. Но има едно добре познато и евтино лекарство, което преди 80 години сложи край на смъртоносната малария. Това е хлорохин фосфата. Освен, че е решение за нея, той лекува и ред автоимунни заболявания, а се оказва, че е ѝ най-ефикасен срещу коронавируса от всички познати средства. За съжаление добре познатия Резохин не се внася в България от половин година. Дали е добре планирано, или е най-обикновено следствие на малоумните политики на здравното ни министерство в момента не мога да кажа, а проверката ми показа, че липсват аналози на нашия пазар. Добрата новина е, че можете да си го закупите от съседните ни държави, където си нямат скъпото българско Министерство на здравеопазването. Провежданите

Световната здравна организация се ръководи от терорист.

Да, точно така! Световната здравна организация (СЗО) се ръководи от масов убиец. Тедрос Гебрейесус е бил високопоставен член на паравоенна псевдокомунистическа организация в Етиопия - Тиграйски народен освободителен фронт*, която е отговорна за геноцида в Етиопия и която между другото е в списъка с терористични организации на САЩ. Конкретно Тедрос Гебрейесус се свързва с геноцида в Амхара, където 2 милиона амхарци буквално са "изчезнали" в масови гробове, а по-късно като член на правителството активно участва в ликвидирането на журналисти и опозиция, които са жестоко изтезавани в затворите, а тези, които успяват да избягат в Йемен са преследвани дори там. Самият Тедрос Гебрейесус води преговорите с йеменското правителство за депортиране на избягалите дисиденти, които също веднага са хвърлени в затвора и измъчвани. Доктор Тедрос Гебрейесус, има старателно изградена автобиография, която подобно на тази на Барак Обама, няма нищо общо с действителността. Тедрос Гебрейе

София е в шок. ЦРУ уволнява 30 хил. сътрудника.

Повече от 30 000 информатори, сътрудници и технически специалисти от ЦРУ, работещи в Европа и Югоизточна Азия, са получили известие, че агенцията прекратява работата си с тях.  Официалната причината е, че са чуждестранни граждани, а агенцията изпълнява разпореждането на американският президент Тръмп, за прехвърляне на работни места на американци.  Новината предизвика смут, както в ДАНС, ДАР, МВР, така и сред представителите на ред български неправителствени организации, политически партии, социолози и журналисти, които са изразили тревога, че това необмислено решение ще доведе до голямо забавяне на  плащанията по ипотеки и други кредити в България, а това от друга страна ще бъде причина за рязко вдигане на корупцията и дори може да се окаже спирачка пред влизането ни в еврозоната, поради обективна невъзможност за преструктуриране на новите лоши кредити дори от Българската банка за развитие. Премиерът Борисов се е отнесъл с дълбока сериозност към проблема и е започнал консултаци

Призовавам Президента Радев незабавно да поиска помощ от Русия и Китай!

Призовавам Президента Ген. Румен Радев незабавно да поиска спешна медицинска помощ от Русия и Китай за справяне с коронавирус-епидемията в България. Крайно време е най-накрая да вземе някакво логично държавническо решение в интерес на живота и здравето на българските граждани, защото управляващата ни фашистка хунта планира единствено да ни затваря някъде. Първо в домовете ни, а после на стадионите, които ще нарече "военно-полеви болници". Нищо ново! Така е било и преди 80 години. Тези друго не знаят. Призовавам Президента Ген. Румен Радев да не забравя, че беше избран с гласовете на 59% от българите и ако продължава да бездейства в услуга на фашистката хунта и да чака одобрението на американското посолство. Категорично ще забрави за втори мандат, защото сега, когато сме в най-тежката криза след Втората световна война. Имаме нужда от умни, смели и решителни действия за да защитим народа си. Китай и Русия доказаха, че имат най-висок капацитет за справяне с коронавирус-епи

Криминализираха насърчаването на традиционните семейни ценности.

Белгия се превърна в първата държава в света, която криминализира насърчаването на традиционните семейни ценности. Закона беше приет от парламента в петък, 14 февруари, след година на дълги дискусии и дебати. Ако по-рано бихте могли да станете подсъдим по наказателно дело в Белгия само за налагане на хетеросексуалност на непълнолетни, сега тази забрана се прилага за всички видове "пропаганда", включително и тази, провеждана от религиозни организации и общности. Председателят на парламента Лисбет Хоманс нарече приемането на документа „историческа победа над средновековните предразсъдъци“. Законът влиза в сила на 1 април 2020 г. и както беше коментирано - правителството си запазва правото да "записва и изследва" изявленията на общественици и религиозни проповедници, а престъплението ще се счита за особено тежко, ако е извършено от родители, които налагат хетеросексуалност на собствените си деца. В този случай наказанието може да бъде от 7 до 15 години затвор и отн

Сатанизъм, демокрация и тайни общества - 3 в 1 / ужасно лоша комбинация.

Омръзна ми да слушам, как Бобоков е жертва и неразбран едър предприемач. И в същото време да гледам всевъзможните пируети, с които се опитват едновременно да го пришият към Радев, и да прикрият обвързаността му с Каракачанов. Вече стана толкова абсурдно, че чак Борисов им направи намек пред камерите. Защото ако се каже цялата истина, за взаимовръзката Бобоков - Каракачанов, то последния трябва веднага да хвърли оставка, а това е нов голям проблем за Борисов. Освен това има риск да се осветят други взаимовръзки. Радев от друга страна, за пореден път се насади на пачи яйца. Заради съветниците си масони, които са далеч по-високо в йерархията от него и той чинно изпълнява това, което го "съветват", а те го съветват това, което им е наредено. Така се управлява територията - България. Но Гешев още се учи и докато се учи допуска груби грешки. Предишният главен прокурор не би допуснал такова опасно заиграване. Защото не се знае в каква посока ще тръгне и как